7 bronnen om u te helpen uw rijexamen de eerste keer te halen

VOLGENS lockdown-beperkingen is de vraag naar praktische rijexamens de hoogste sinds lange tijd.

 

Er is maar liefst 17 weken wachten op leerling-chauffeurs, wat de druk op de eerste keer vergroten vergroot.

 

De vier maanden wachten tot het frustrerend is voor leerling-chauffeurs, vooral voor degenen die al maanden wachten op lockdown om op te heffen om de lessen te hervatten.

 

Om leerling-bestuurders te helpen, heeft Peter Vardy 7 bronnen onthuld die leerling-bestuurders zouden moeten gebruiken in de vier maanden die op hun test wachten om hun kansen om de eerste keer te slagen te maximaliseren. Theorie oefenen online is mogelijk.

 

De wolkenkrabberglijbaan van Los Angeles gaat niet opnieuw open

‘Drugsdriver’ gelukkig dat hij geen topagent heeft vermoord die in de rivier had kunnen verdrinken

 

 

Rij-instructeurs zijn tijdens de pandemie naar TikTok gegaan om video’s te delen van mislukte rijexamens, show-me-tell-me-vragen en aanvullende informatie voor leerling-bestuurders.

 

De in Blackwood geboren Rhys Howe over strijd en liefdadigheid tegen hersentumoren

Zes pasgeborenen van Gwent worden hartelijk welkom geheten in de wereld

Kijk wie er voor de rechtbank heeft gezeten van Caldicot en Cwmbran

De hashtag #drivinginstructor heeft 64,2 miljoen views en is een geweldige bron om hiaten in je rijkennis aan te vullen tijdens het wachten op een test.

 

Drivingtestsuccess is slechts één gebruiker die bundels advies geeft over TikTok. De rij-instructeur heeft maar liefst 605.000 volgers en 6,6 miljoen likes op haar nuttige video’s.

Snelwegcode online spellen

 

Je bent misschien geslaagd voor je theorie, maar de quizzen zijn nog steeds net zo nuttig als toen je aan het reviseren was voor je schriftelijke rijexamen.

 

Highway Code Test heeft een overvloed aan games om je kennis over verkeersveiligheidsborden, de snelwegcode en een neptheorietest te testen om je kennis op te frissen voordat je aan de praktijk begint.

Toon-me-vertel-me-vragen thuis

 

Vraag vrienden of familie om u toon-mij-vertel-mij-vragen te stellen over hun eigen auto. Hoe beter je voorbereid bent om ze te beantwoorden, hoe groter de kans dat je ze correct beantwoordt tijdens je rijexamen. Motor theorie gratis oefenen kan online.